Duruchigi

국 사람들이 예로부터 볶아 먹는 음식중 하나 입니다.
돼지고기, 콩나물, 파, 버섯에 한국적인 매운 소스를 첨가하여 철판에 볶아 밥위에 얹어 비벼먹는 음식으로 한국인들은 스트레스 해소를 위해 즐겨 찾습니다.
외국인들에게는 다소 매우 수 있겠지만 한번 도전하시어 한국의 매운맛도 즐기시고 스트레스도 한방에 날려버리세요

It is one of the frying foods that the Korean has eaten from old times.
As a food which is cooked by adding the Korean spicy sauce to the pork, bean sprouts, scallions, and mushroom, and frying it on the iron frying pan and finally putting it on the rice, the Korean people frequently enjoy eating when they want to get rid of stress.
It could be somewhat spicy to foreigner people, but how about challenging it once and enjoying the Korean hot tastes and blowing off stress at a single cast?

매콤한 맛의 진실!! “두루치기

신선한 재료

매일 아침 들여오는 신선한 재료들은
신의주부대찌개의 신선한 맛의 비밀입니다.
매일 아침 고객분들께 신선한 음식을 제공하기 위해 노력을 아끼지 않습니다.

파와 콩나물이 듬뿍

현대인들의 스트레스와 숙취해소에 좋은
콩나물과 파가 듬뿍들어가 있어
두루치기의 맛을 한층
업그레이드 시켜줍니다.

핵심 소스

신의주부대찌개에서 특별제작된
두루치기 소스!
한번 먹어본 순간 젓가락을
손에서 놓을 수 없는 마력이…