Budae jjigae

국 사람들에게 사랑 받는 찌개 의 한 종류입니다.
소시지, 햄, 소고기, 고추장, 김치, 파에 야채로 우려낸 육수를 부어 보글보글 끓여 먹는 한국의 대표 음식입니다.
서양의 소시지, 햄, 소고기가 한국의 전통 김치, 고추장과 어우러져 70년대 부터 한국인의 입맛을 사로잡은 음식입니다.
끓일 때 라면을 곁들이면 더욱 맛이 일품입니다.
최근에는 외국인들도 즐겨 찾는 맛있는 찌개요리입니다.

It is one kind of Korean jjigaes to be beloved among Korean people.
It is the typical food of Korean that the vegetable broth is poured into the sausage, ham, beef, red pepper paste, Kimchi, scallions and then is boiled together.
Budae jjigae is the food that has captivated the Korean’s taste since the 1970s, in a harmony of the western sausage, ham, beef with the Korean traditional Kimchi, red pepper paste.
It would be not better if you put Ramen in it when it is boiling.
Recently, the foreigner enjoy this Budae jjigae dish frequently, too.

한국인이 사랑하는 전통음식 “부대찌개

12

신선한 재료

매일 아침 들여오는 신선한 재료들은
신의주부대찌개의 신선한 맛의 비밀입니다.
매일 아침 고객분들께 신선한 음식을 제공하기 위해 노력을 아끼지 않습니다.

13

햄과 소시지

신의주부대찌개는 최고급 햄과
소시지만을 고집합니다.
원가절감 보다는 고객님들께 최고의 맛을
제공하기 위하여 최선의 노력을 하고 있습니다.

14

소고기 삼겹살

지금까지 그 누구도 생각하지 못했던
신의주부대찌개 만의 특징 입니다.
부대찌개와 샤브샤브를
동시에 즐기는 듯한 그 느낌!!